Tjänster

JMK Consulting AB erbjuder tjänster inom ett brett område – vi utför arbete inom allt från montage, byggnadssmide, mekaniska arbeten, svetsning, rörkonstruktioner och övriga konstruktionslösningar. Vidare erbjuder vi likaså flertalet tjänster inom arbetsledning och projektering vid nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad, besiktningar och utredningar – både offshore och onshore.

Byggnadssmide – Inom byggsmide så kan vi utföra allt du behöver, vare sig det är ett projekt som ska utföras exakt enligt ritning eller om det är ett svårt problem som ni behöver ha löst under en kort tid. Vi kan leverera till dina höga förväntningar och vår svetspersonal har lång erfarenhet och kompetens som väl möter branschens krav.

Konstruktioner – Vi bygger, omstrukturerar och monterar alla former av byggstål. Om ni behöver specialkonstruktioner inom metallsmide anpassat just efter era behov, så är vi partnern för er. Inom stålkonstruktioner så är uppdragen vi utför väldigt varierande, vi har gjort det mesta och ser alltid fram emot nya utmaningar.

Rörledningar – Vi svetsar och monterar rörkonstruktioner från små till stora dimensioner och i de flesta material. Med en ständig fokus på problemlösning antar vi reparationer och underhåll på nästan allt som är gjort i metall.

Unika konstruktioner – Samtliga konstruktioner utförs helt efter uppdragsgivarens önskemål. Om ni behöver en partner som kan ge er insikt, kunskap och den precision som behövs kring konstruktionslösningar kan ni räkna med oss.

Målsättningen är att vårt arbete alltid lever upp till kundernas berättigade förväntningar.
Våra kunder kan därmed försäkra sig om att resultatet uppfyller ställda krav och att arbetet utförs under certifierade former.

 

6hr